Nën moton "Askush nuk është vetëm" u bë sot shpërndarja e disa zarfave me vlerë monetare dhe e pakove me për fëmijët jetimë në Qarkun e Tiranës. Një aktivitet që në bashkëpunim me vazhdon për disa vite me radhë dhe që mbështetet financiarisht nga kompania jonë. - Miell Tirana
Albanian