Vazhdon që prej disa vitesh tashmë bashkëpunimi i jonë me partnerët tanë Italian "Mininni" e cila renditet si fabrika më e madhe e prodhimit të miellit të verdhë në Altamura ! Në takimin e zhvilluar ditën e sotme u diskutuan për qasje të reja në prodhimtarinë e këtij mielli e jo vetëm ! E gjitha kjo që konsumatorët tanë të kenë produkte sa më të shëndetshme dhe me standarte maksimale! ?✔☺ - Miell Tirana
Albanian