January 16, 2018

Quality is our pride

Quality is our pride#pizzatime
January 22, 2018

Per sot ju sygjerojme kek me mollëPërbërsit:350 gr miell200 gr gjalpë 200 gr sheqer pluhur3 vezë3 mollë1 maja per embëlsirë me arome vaniljeje1 lëkure portokalli dhe lëngun e limonitpak kripesheqer pluhur për sperkatje Prej vitit 1995, garanci per shendetin e familjes tuaj

Per sot ju sygjerojme kek me mollë Përbërsit: 350 gr miell 200 gr gjalpë 200 gr sheqer pluhur 3 vezë 3 mollë 1 maja per embëlsirë me arome vaniljeje 1 lëkure portokalli dhe lëngun e limonit pak kripe sheqer pluhur për sperkatje Prej vitit 1995, garanci per shendetin e familjes tuaj#pancakes#lunchtime#family#recipes#albanianfood#bio#delicious#mielltirana
January 24, 2018

Miell tip “450”për shije sa më të vecantë në përgatitjen e bagetave ?? Buka e mirë,kerkon perkushtim në pergatitje,dy duar delikate dhe më e rendësishmja një miell cilësor

Miell tip "450"për shije sa më të vecantë në përgatitjen e bagetave ?? Buka e mirë,kerkon perkushtim në pergatitje,dy duar delikate dhe më e rendësishmja një miell cilësor#1995
January 28, 2018

Ju nuk mund ta blini lumturine, por mund te beni embelsira

Ju nuk mund ta blini lumturine, por mund te beni embelsira
February 9, 2018

Happy National?Tag personin me të cilin do “ndash” picën sot ?Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj

Happy National? Tag personin me të cilin do "ndash" picën sot ? Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj#miell#tirana#pizzaday#properpizza#delicious
February 12, 2018

Nise javën me buzëqeshje dhe plot energji me ?? Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj✔

Nise javën me buzëqeshje dhe plot energji me ?? Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj✔