January 22, 2018

Per sot ju sygjerojme kek me mollëPërbërsit:350 gr miell200 gr gjalpë 200 gr sheqer pluhur3 vezë3 mollë1 maja per embëlsirë me arome vaniljeje1 lëkure portokalli dhe lëngun e limonitpak kripesheqer pluhur për sperkatje Prej vitit 1995, garanci per shendetin e familjes tuaj

Per sot ju sygjerojme kek me mollë Përbërsit: 350 gr miell 200 gr gjalpë 200 gr sheqer pluhur 3 vezë 3 mollë 1 maja per embëlsirë me arome vaniljeje 1 lëkure portokalli dhe lëngun e limonit pak kripe sheqer pluhur për sperkatje Prej vitit 1995, garanci per shendetin e familjes tuaj#pancakes#lunchtime#family#recipes#albanianfood#bio#delicious#mielltirana
January 26, 2018

Picë e gatuar me Miell Tip “00” me grurë të butë! ??Homemade pizza is the best ?? Prej vitit 1995 Garanci per shëndetin e familes tuaj

Picë e gatuar me Miell Tip "00" me grurë të butë! ?? Homemade pizza is the best ?? Prej vitit 1995 Garanci per shëndetin e familes tuaj#gatimetradicionale#instagood#properpizza#pizzatime#guzhinashqiptare#miell#tirana#foodlower#gatimeshqiptare#albania#pizza#family#homemadefood
February 9, 2018

Happy National?Tag personin me të cilin do “ndash” picën sot ?Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj

Happy National? Tag personin me të cilin do "ndash" picën sot ? Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj#miell#tirana#pizzaday#properpizza#delicious
February 16, 2018

Për bukë të shëndetshme dhe plot shije përdorni Miell Tirana Tip “450 Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj !?

Për bukë të shëndetshme dhe plot shije përdorni Miell Tirana Tip "450 Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj !?
February 21, 2018

Buke e gatuar me ku si gjithmonë cilësia dhe shija mbizotërojnë tek ne ?? Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj

Buke e gatuar me ku si gjithmonë cilësia dhe shija mbizotërojnë tek ne ?? Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj#foodlovers#food#tirana#mysweettooth#delicious#shije#foodgram#foodpic