February 23, 2018

Ju urojmë një ditë të bukur dhe plot ëmbëlsi

Ju urojmë një ditë të bukur dhe plot ëmbëlsi nga#instafood#breakfast#lovers#morning#delicious#mielltirana#sharefood#thebest#tirana#albania#gatimetradicionale
February 26, 2018

Miell Tirana Tip “450 ” ideal për bageta panine dhe simite

Miell Tirana Tip "450 " ideal për bageta panine dhe simite#instafood#breakfast#lovers#morning#delicious#mielltirana#sharefood#thebest#tirana#albania#gatimetradicionale