September 1, 2017

Prej vitit 1995, garanci per shendetin e familjes tuaj!

Prej vitit 1995, garanci per shendetin e familjes tuaj!
January 16, 2018

Quality is our pride

Quality is our pride#pizzatime
January 19, 2018

Ne ofrojmë cilesine më të mirë të produkteve sepse per ne klienti ështe më i rëndësishmi dhe kujdesemi per të! ? We provide best quality of products, because it’s all about customers.Yes…! We do care for you people! ?

Ne ofrojmë cilesine më të mirë të produkteve sepse per ne klienti ështe më i rëndësishmi dhe kujdesemi per të! ? We provide best quality of products, because it's all about customers.Yes...! We do care for you people! ?
January 20, 2018

Miell ideal per peta ✔ ? Prej vitit 1995, garanci per shendetin e familjes tuaj !

Miell ideal per peta ✔ ? Prej vitit 1995, garanci per shendetin e familjes tuaj !
January 22, 2018

Per sot ju sygjerojme kek me mollëPërbërsit:350 gr miell200 gr gjalpë 200 gr sheqer pluhur3 vezë3 mollë1 maja per embëlsirë me arome vaniljeje1 lëkure portokalli dhe lëngun e limonitpak kripesheqer pluhur për sperkatje Prej vitit 1995, garanci per shendetin e familjes tuaj

Per sot ju sygjerojme kek me mollë Përbërsit: 350 gr miell 200 gr gjalpë 200 gr sheqer pluhur 3 vezë 3 mollë 1 maja per embëlsirë me arome vaniljeje 1 lëkure portokalli dhe lëngun e limonit pak kripe sheqer pluhur për sperkatje Prej vitit 1995, garanci per shendetin e familjes tuaj#pancakes#lunchtime#family#recipes#albanianfood#bio#delicious#mielltirana
January 24, 2018

Miell tip “450”për shije sa më të vecantë në përgatitjen e bagetave ?? Buka e mirë,kerkon perkushtim në pergatitje,dy duar delikate dhe më e rendësishmja një miell cilësor

Miell tip "450"për shije sa më të vecantë në përgatitjen e bagetave ?? Buka e mirë,kerkon perkushtim në pergatitje,dy duar delikate dhe më e rendësishmja një miell cilësor#1995