Stafi i Miell Tiranës ju uron shqiptarëve kudo që ndodhen Gëzuar Festat e Fundvitit ! ?? Le të jetë një vit i mbarë dhe i begatë për të gjithë juve që me besimin që na dhuruat po mbyllim edhe sivjet një vit të suksesshëm së bashku me ju ! ?? GËZUAR 2019 ! ? MIELL TIRANA ? - Miell Tirana
Albanian