Stafi i Miell Tirana ju uron Gëzuar Festën e Krishtlindjeve.? Paqa, dashuria, gëzimi dhe lumturia mbizotërofshin në familjet tuaja ! ❤ Urime të gjithëve! STAFI I MIELL TIRANËS ? - Miell Tirana
Albanian