January 22, 2018

Per sot ju sygjerojme kek me mollëPërbërsit:350 gr miell200 gr gjalpë 200 gr sheqer pluhur3 vezë3 mollë1 maja per embëlsirë me arome vaniljeje1 lëkure portokalli dhe lëngun e limonitpak kripesheqer pluhur për sperkatje Prej vitit 1995, garanci per shendetin e familjes tuaj

Per sot ju sygjerojme kek me mollë Përbërsit: 350 gr miell 200 gr gjalpë 200 gr sheqer pluhur 3 vezë 3 mollë 1 maja per embëlsirë me arome vaniljeje 1 lëkure portokalli dhe lëngun e limonit pak kripe sheqer pluhur për sperkatje Prej vitit 1995, garanci per shendetin e familjes tuaj#pancakes#lunchtime#family#recipes#albanianfood#bio#delicious#mielltirana
February 9, 2018

Happy National?Tag personin me të cilin do “ndash” picën sot ?Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj

Happy National? Tag personin me të cilin do "ndash" picën sot ? Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj#miell#tirana#pizzaday#properpizza#delicious
February 16, 2018

Për bukë të shëndetshme dhe plot shije përdorni Miell Tirana Tip “450 Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj !?

Për bukë të shëndetshme dhe plot shije përdorni Miell Tirana Tip "450 Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj !?
February 21, 2018

Buke e gatuar me ku si gjithmonë cilësia dhe shija mbizotërojnë tek ne ?? Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj

Buke e gatuar me ku si gjithmonë cilësia dhe shija mbizotërojnë tek ne ?? Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj#foodlovers#food#tirana#mysweettooth#delicious#shije#foodgram#foodpic
February 23, 2018

Ju urojmë një ditë të bukur dhe plot ëmbëlsi

Ju urojmë një ditë të bukur dhe plot ëmbëlsi nga#instafood#breakfast#lovers#morning#delicious#mielltirana#sharefood#thebest#tirana#albania#gatimetradicionale
February 26, 2018

Miell Tirana Tip “450 ” ideal për bageta panine dhe simite

Miell Tirana Tip "450 " ideal për bageta panine dhe simite#instafood#breakfast#lovers#morning#delicious#mielltirana#sharefood#thebest#tirana#albania#gatimetradicionale