January 22, 2018

Per sot ju sygjerojme kek me mollëPërbërsit:350 gr miell200 gr gjalpë 200 gr sheqer pluhur3 vezë3 mollë1 maja per embëlsirë me arome vaniljeje1 lëkure portokalli dhe lëngun e limonitpak kripesheqer pluhur për sperkatje Prej vitit 1995, garanci per shendetin e familjes tuaj

Per sot ju sygjerojme kek me mollë Përbërsit: 350 gr miell 200 gr gjalpë 200 gr sheqer pluhur 3 vezë 3 mollë 1 maja per embëlsirë me arome vaniljeje 1 lëkure portokalli dhe lëngun e limonit pak kripe sheqer pluhur për sperkatje Prej vitit 1995, garanci per shendetin e familjes tuaj#pancakes#lunchtime#family#recipes#albanianfood#bio#delicious#mielltirana
February 16, 2018

Për bukë të shëndetshme dhe plot shije përdorni Miell Tirana Tip “450 Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj !?

Për bukë të shëndetshme dhe plot shije përdorni Miell Tirana Tip "450 Prej vitit 1995, Garanci për shëndetin e familjes tuaj !?