January 26, 2018

Picë e gatuar me Miell Tip “00” me grurë të butë! ??Homemade pizza is the best ?? Prej vitit 1995 Garanci per shëndetin e familes tuaj

Picë e gatuar me Miell Tip "00" me grurë të butë! ?? Homemade pizza is the best ?? Prej vitit 1995 Garanci per shëndetin e familes tuaj#gatimetradicionale#instagood#properpizza#pizzatime#guzhinashqiptare#miell#tirana#foodlower#gatimeshqiptare#albania#pizza#family#homemadefood
February 23, 2018

Ju urojmë një ditë të bukur dhe plot ëmbëlsi

Ju urojmë një ditë të bukur dhe plot ëmbëlsi nga#instafood#breakfast#lovers#morning#delicious#mielltirana#sharefood#thebest#tirana#albania#gatimetradicionale
February 26, 2018

Miell Tirana Tip “450 ” ideal për bageta panine dhe simite

Miell Tirana Tip "450 " ideal për bageta panine dhe simite#instafood#breakfast#lovers#morning#delicious#mielltirana#sharefood#thebest#tirana#albania#gatimetradicionale