Miell Tirana | Just another WordPress site
20631
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20631,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Cilësi e lartë & garanci për shendetin e familjes tuaj

“Miell Tirana” sh.a. është një fabrikë e specializuar në prodhimin e miellit ushqimor për popullsinë. Ajo është një kompani lider në tregun shqiptar, dhe një shembull shumë i mirë i trasformimit rrënjësor të një ndërmarje ish shtetërore në falimentim, në një kompani me teknologji moderne dhe shumë konkurruese në një treg të lirë e global.

MISIONI YNE ESHTE

Te japim maksimumin per te ofruar produktet dhe sherbimet me  cilesore dhe me cmime konkurruese per cdo konsumator.

Te jemi prezent në treg, të dëgjojmë, të vëzhgojmë dhe mësojmë per nevojat e konsumatorve, klienteve dhe partnerve tane.

Te japim kontributin tone per rritjen e mireqenies te te gjithe komunitetit dhe shoqerise ku ne operojme.

Te investojme vazhdimisht ne kerkim shkencor dhe ne zhvillimin e produkteve si dhe ne edukimin profesional te stafit tone.

Te krijojme dhe ofrojmme vlere dhe cilesi absolute per klientet tane.

Te mbajme ,zhvillojme dhe promovojme pozicionin tone si lider ne tregun e prodhimit te miellit dhe asortimenteve te tij.

Lidership & Pasion

Guximi per te krijuar nje te ardhme me te mire se bashku dhe te apasionuar dhe te perkushtuar ndaj punes qe bejme.

Pergjegjesi & Teknologji

Punojme me pergjegjesi dhe respekt ndaj klienteve tane. Ne perdorim teknologjine Buhler, teknologji moderne teresisht e automatizuar.

Cilesi & Pune ne Skuader

Perkushtuar ndaj cilesise. Perkushtuar ndaj jush. Ne punojme te gjithe per arritjen e nje vizioni te perbashket. Fuqia e skuadres jane indivitet, fuqia e individeve eshte skuadra.

Per me shume klikoni ne butonin ne te djathte dhe njihuni me procesin tone te prodhimit.

ME SHUME RRETH NESH

Miell Tirana sha është një shoqëri aksionere që është e orientuar në prodhimin dhe tregtimin e miellit ushqimor për popullsinë. Në aktivitetin e saj prej mbi 20 vitesh në tregun Shqiptar kjo shoqëri krahas zhvillimit dhe konsolidimit të bisnesit të saj, një vëmëndje shumë të madhe i ka kushtuar mbështetjes së një numri të madh aktivitetesh dhe inisiativash me karakter social, humanitar dhe edukues.

7

Linja Prodhimi

240

Ton grure i perpunuar ne dite

2500

Grure i magazinuar

700

Ton miell i magazinuar